Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Kelingan Mantan
Kelingan Mantan Nella Kharisma Download mp3 Terbaru Kelingan Mantan
Views: 0

Kelingan Mantan

- Nella Kharisma

Lirik lagu Kelingan Mantan terbaru

Kelingan Mantan
Nella Kharisma
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo AKU
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu
Bayangan Memang Tak Seindah Kenyataan Di Hidupku
Kelingan Awale Kita Ketemu Disana
Berduaan Bermesraan Penuh Canda Dan Tawa
Sumpah Janji Tresno Iki Karo Kowe
Mugo Wae Iso Langgeng Tekan Sak Lawase
Adik Kang Mas Nyaman Kaleh Panjenengan
Mugo Wae Tresno Iki Ora Tau Dadi Kenangan
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Opo Iki Bukti Katresnanmu Marang Aku
Kowe Ninggal Lungo Tanpo Sebab Bahkan Ora Nesu
Rodok Suwe Wis Sesasi Kowe Ra Ngabari
Aku Bingung Kudu Nggoleki Sliramu Ning Endi
Yo wis Mungkin Dalan Tresnone Kudu Pisah
Walaupun Ati Iki Gur Isone Pasrah
Bakal Tak Kenang Jenengmu Nang Masa Laluku
Senajan Kowe Wis Gawe Cidro Ning Atiku
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Dik Pangapurane Kanggo Awakku
Mergane Tresno Iki Tak Di Restui Ibuku
Aku Mblenjani Janji Cinta Kita Ini
Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi


Lihat Lebih

Download lagu Kelingan Mantan Mp3 gratis

Download lagu gratis Kelingan Mantan Mp3 - Download Lagu -Free download lagu Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - LaguMp3-Gratis.Com
Download Mp3 Kelingan Mantan kualitas - Lagu - di LaguMp3-Gratis.Com, Download MP3 Kelingan Mantan gratis terbaik Lagu Kelingan Mantan mp3 terbaik Indonesia - Unduh Mp3 - Website LaguMp3-Gratis.Com, download lagu gratis mp3, download Kelingan Mantan di LaguMp3-Gratis.Com