Poko'e Kowe Via Vallen Free Download lagu Poko'e Kowe mp3
Views: 0

Poko'e Kowe

- Via Vallen

Lirik lagu Poko'e Kowe terbaru

Poko'e Kowe
Via Vallen
Tresno suci
sing manggon neng ati
Orang bakal tak ilangne
Amung Kanggo Sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng aku trimo
penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
tresno suci
sing manggon neng ati
ora bakal tak ilangne
amung kanggo sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe

Lihat Lebih

Download lagu Poko'e Kowe Mp3 gratis

Download MP3 Poko'e Kowe lagu terbaik - Lagu Baru 2018 - Website LaguMp3-Gratis.Com, Download lagu mp3 gratis terbaru Download lagu gratis Poko'e Kowe Mp3 - Download Lagu Terbaru -Free download lagu Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - LaguMp3-Gratis.Com
Download mp3 lagu Poko'e Kowe gratis di ponsel Anda - Tangga Lagu - di LaguMp3-Gratis.Com, lagu-lagu terpanas Indonesia yang terus diperbarui