Angenan Vita Alvia Download Angenan lagu mp3 baru
Views: 0

Angenan

- Vita Alvia

Lirik lagu Angenan terbaru

seprene kangen sun nong riko nono tambane


serang kangene sampek sun lali ambi rupane
mung riko hang sing ono tunggale

koyo kepengen balikno
wayah magih bebarengan
seru keliwat seru kangen sun nong riko
kari keseron nyikso

bukti sujud sumpahh kanggo riko
kangen nong gati niro

nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
masio sedelo sambangen sun teko suoro
masio wujud ayang ayang eseme mego
masio wujud selengdang angenan beloko
welas asihe sing ono tunggale
riko sing ono wong liyo

eseme byaen sun sing ngerti koyo kelendi
ikhlas sun riko tinggalno

seprene kangen sun nong riko nono tambane
serang kangene sampek sun lali ambi rupane

mung riko hang sing ono tunggale

koyo kepengen balikno
wayah magih bebarengan
seru keliwat seru kangen sun nong riko

seprene kangen sun nong riko nono tambane
serang kangene sampek sun lali ambi rupane
mung riko hang sing ono tunggale

koyo kepengen balikno
wayah magih bebarengan
seru keliwat seru kangen sun nong riko
kari keseron nyikso

bukti sujud sumpahh kanggo riko
kangen nong gati niro

nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
masio sedelo sambangen sun teko suoro
masio wujud ayang ayang eseme mego

masio wujud selendang angenan beloko
welas asihe riko sing ono tunggale
riko sing ono wong liyo

eseme byaen sun sing ngerti koyo kelendi
ikhlas sun riko tinggalno
eseme byaen sun sing ngerti koyo kelendi
ikhlas sun riko tinggalno



Lihat Lebih

Download lagu Angenan Mp3 gratis

Download lagu gratis Mp3 Angenan tercepat - Free Mp3 -Download musik Angenan kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di LaguMp3-Gratis.Com Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi Angenan - Download Lagu Gratis - di LaguMp3-Gratis.Com, Download music Angenan baru 2018 Download lagu gratis Angenan Mp3 - Mp3 - Download lagu Mp3 gratis Indonesia 2018 terbaru - LaguMp3-Gratis.Com