Konco Mesra Nella Kharisma Konco Mesra lagu mp3 Terbaik
Views: 0

Konco Mesra

- Nella Kharisma

Lirik lagu Konco Mesra terbaru

Konco Mesra - Nella Kharisma
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku,
gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Lihat Lebih

Download lagu Konco Mesra Mp3 gratis

Download lagu gratis kualitas Konco Mesra - Download Lagu Lagu - di LaguMp3-Gratis.Com, Download lagu Konco Mesra keinginan Anda bahagia mendengarkan musik Gudang musik 2018 free download Konco Mesra mp3 - Mp3
Download musik gratis Konco Mesra kualitas terbaik - Download Lagu - di LaguMp3-Gratis.Com, Download musik Konco Mesra Semoga Anda senang mendengarkan musik