Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Ditinggal Rabi
Ditinggal Rabi Nella Kharisma Free Download lagu terbaru Ditinggal Rabi di LaguMp3-Gratis.Com
Views: 0

Ditinggal Rabi

- Nella Kharisma

Lirik lagu Ditinggal Rabi terbaru

Ditinggal Rabi
Nella Kharisma
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang,
po tresno wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso


Lihat Lebih

Download lagu Ditinggal Rabi Mp3 gratis

Download Lagu Mp3 Ditinggal Rabi mp3 2018 free download
Mp3 Music Terbaru Ditinggal Rabi - Free Download Mp3 - Website LaguMp3-Gratis.Com, Dengarkan online Ditinggal Rabi terbaik Download Lagu gratis mp3 Ditinggal Rabi baru - Download Mp3 Gratis - Website LaguMp3-Gratis.Com download musik gratis kecepatan tinggi Ditinggal Rabi