Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Gemantunge Roso
Gemantunge Roso Vita Alvia Gudang lagu mp3 Gemantunge Roso gratis
Views: 0

Gemantunge Roso

- Vita Alvia

Lirik lagu Gemantunge Roso terbaru

Gemantunge Roso
Vita Alvia
mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilangdadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati
mung kari angenan,
welas hang isun sambang
saiki wis ilang,
dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan,
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki,
mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki
mugo bain dadi jodo pati


Lihat Lebih

Download lagu Gemantunge Roso Mp3 gratis

Gudang musik Terbaru 2018 free download Gemantunge Roso mp3 - 4shared Mp3
Download lagu Gemantunge Roso mp3 kualitas tinggi - Gudang Lagu Mp3 - di sini, Dengarkan mp3 Gemantunge Roso download musik berkualitas tinggi Dengarkan Musik Mp3 baru Gemantunge Roso gratis dengan kecepatan tinggi - Mp3 Download - di LaguMp3-Gratis.Com, Unduh Musik menyenangkan Gemantunge Roso janji baru untuk melihat Anda lagi