Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Witing Tresno
Witing Tresno Endah Saraswati Download mp3 lagu Witing Tresno
Views: 0

Witing Tresno

- Endah Saraswati

Lirik lagu Witing Tresno terbaru

Witing Tresno
Endah Saraswati
mbiyen ora ngerti ning ngopo
sliramu ko bola bali moro
mbiyene ra kepikir ono roso
senadyan bebarengan saben dino
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
witing tresno jalaran seko kulino
yen pancen jodo kowe lan aku ra bakal ke liyo

Lihat Lebih

Download lagu Witing Tresno Mp3 gratis

Dengarkan Musik Mp3 baru Witing Tresno gratis dengan kecepatan tinggi - Free Download Mp3 - di LaguMp3-Gratis.Com, Unduh Musik menyenangkan Witing Tresno janji baru untuk melihat Anda lagi Download musik Witing Tresno baru, Lagu Gratis . Witing Tresno Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas -LaguMp3-Gratis.Com Free Download mp3, Download Lagu Mp3 Witing Tresno di Download Daftar Lagu Terbaru - LaguMp3-Gratis.Com