Stel Kendo Vita Alvia Free Download mp3 Stel Kendo
Views: 0

Stel Kendo

- Vita Alvia

Lirik lagu Stel Kendo terbaru

Stel Kendo
Vita Alvia
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo
alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong,
tambah ra cetho
wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine teko tenan
pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala
ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah dinggo panik,
ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke,
utangke tanggane
stel kendo ojo stel kenceng,
lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi,
rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng,
lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi,
rasah kakehan atraksi
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe



Lihat Lebih

Download lagu Stel Kendo Mp3 gratis

Download lagu Stel Kendo mp3 kualitas tinggi - Download Lagu Baru - di sini, Dengarkan mp3 Stel Kendo download musik berkualitas tinggi Download musik gratis Stel Kendo - Lagu Baru 2018 - Gudang musik Indonesia 2018 terbaru - LaguMp3-Gratis.Com
Mendengarkan musik gratis Stel Kendo - Download Lagu Mp3 - Website LaguMp3-Gratis.Com, Download Lagu Stel Kendo kecepatan tinggi