Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Ojo Nguber Welase
Ojo Nguber Welase Nella Kharisma Ojo Nguber Welase lagu mp3
Views: 0

Ojo Nguber Welase

- Nella Kharisma

Lirik lagu Ojo Nguber Welase terbaru

masih bersama nella kharisma
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
diinggut Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
Ning welase
hooo...
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
mung Riko makeh demen larene
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
hooo...
(end)


Lihat Lebih

Download lagu Ojo Nguber Welase Mp3 gratis

Download lagu mp3 Ojo Nguber Welase gratis - Download Lagu - Gudang lagu Mp3 gratis Indonesia 2018 terbaru - LaguMp3-Gratis.Com
Download musik mp3 Ojo Nguber Welase kualitas tinggi - Mp3 - di LaguMp3-Gratis.Com, download lagu Ojo Nguber Welase gratis sangat cepat Mendengarkan musik gratis Ojo Nguber Welase - Download Mp3 Gratis - Website LaguMp3-Gratis.Com, Download Lagu Ojo Nguber Welase kecepatan tinggi