Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Separo Nyowo
Separo Nyowo Nella Kharisma Download Separo Nyowo lagu mp3 baru
Views: 0

Separo Nyowo

- Nella Kharisma

Lirik lagu Separo Nyowo terbaru

Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat Lebih

Download lagu Separo Nyowo Mp3 gratis

Download gratis musik MP3 Separo Nyowo kecepatan tinggi - Free Download Mp3 - di LaguMp3-Gratis.Com, download musik baru Separo Nyowo di LaguMp3-Gratis.Com Download lagu mp3 Separo Nyowo - Download Mp3 Gratis - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaru
Download Lagu gratis mp3 Separo Nyowo baru - 4shared Mp3 - Website LaguMp3-Gratis.Com download musik gratis kecepatan tinggi Separo Nyowo