Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Penak Jamanku
Penak Jamanku Via Vallen Penak Jamanku Musik Free
Views: 0

Penak Jamanku

- Via Vallen

Lirik lagu Penak Jamanku terbaru

Penak Jamanku
Via Vallen
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Lihat Lebih

Download lagu Penak Jamanku Mp3 gratis

Download lagu gratis Penak Jamanku Mp3 - Gudang Lagu -Free download lagu Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - LaguMp3-Gratis.Com
Download kualitas lagu Penak Jamanku - Lagu - di LaguMp3-Gratis.Com, download Penak Jamanku lagu berkualitas tinggi Lagu Penak Jamanku mp3 terbaik Indonesia - Download Lagu Gratis - Website LaguMp3-Gratis.Com, download lagu gratis mp3, download Penak Jamanku di LaguMp3-Gratis.Com