Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Nella Kharisma Download mp3 lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Terbaru
Views: 0

Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

- Nella Kharisma

Lirik lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) terbaru

Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Nella Kharisma
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Duh kowe wono bagus isih urip ono ning atiku
Aku ra iso lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedengin ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone isih urip madep bebarengan
Janji jani palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih frembulan padang padannge lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji zaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuwo nggandeng wedokan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mrebes lili eluhku iki ra iso gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awak ku
Bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...

Lihat Lebih

Download lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Mp3 gratis

Gudang Lagu Terbaik free download Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) mp3 - Download Musik
Download musik Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) baru, 4shared Mp3 Free Download. Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas - LaguMp3-Gratis.Com mendengarkan musik mp3 Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Terbaru - Musik - di LaguMp3-Gratis.Com, Download gratis musik Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) mendengarkan musik-senang bersama LaguMp3-Gratis.Com